Omletas su brokoliniais kopūstais ir pomidorais

Omletas su brokoliniais kopūstais ir pomidorais

Reikės: 4-5 kiaušinių, apie 150-200 g brokolinių kopūstų, pomidoro, saujelės smulkintų svogūno laiškų, gabalėlio sviesto, druskos, maltų juodųjų pipirų, saujelės tarkuoto fermentinio sūrio (nebūtinai).

Gaminimas:

Brokolinj kopūstą suskirstykite mažais žiedynėliais, dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite maždaug minutę, po to iš karto perliekite šaltu vandeniu (jeigu norite, kad būtų minkštas, virkite ilgiau). Pomidorą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, o minkštimą supjaustykite kubeliais arba griežinėliais. Kiaušinius išplakite su druska ir pipirais.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, dėkite brokolinį kopūstą ir pomidorą, minutę pakepinkite maišydami ir paskirstydami po visą keptuvės dugną. Viską užpilkite kiaušinių plakimu, užbarstykite svogūnų laiškų bei tarkuoto sūrio (nebūtinai). Keptuvę uždenkite ir ant silpnos ugnies kepkite, kol omletas sutvirtės.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *